Завршен IV Фестивал документарног филма „City Fest“

Филмови под небом Медијане Глумац Драган Гаги Јовановић отворио је на Амфитеатру на кеју IV Фестивал документарног филма „City Gold Gondola Fest“ у организацији ГО Медијана и City Marketing Centra, а уз подршку Министарства културе и информисања Републике Србије.   „Највећа нишка општина подржава овакве и сличне културно-уметничке манифестације, које имају важну историјску и друштвену одговорност“ истакла је овом приликом, чланица Већа ГО Медијана, Маја Живковић и додала да је „дужност свих нас да сачувамо сећање на дивне и велике  људе и догађаје,  о којима су ови филмови снимљени и преносимо га на садашње и будуће генерације“. „City Gold Gondola Fest“ једини је фестивал документарног филма у Нишу“, изјавио је Оливер Пауновић, директор „City grupe“ и продуцент и захвалио се „свим пријатељима, који  су овај фестивал подржали, али и ауторима фестивала који су уступили своја документарна остварења, која ће публика у Нишу, имати прилику да погледа“. За два дана трајања фестивала приказано је девет глумачких остварења. Публика је имала прилику да погледа  филмове  Колевка, То је Тома, Кнез Лазар, Босна, Амбасадори културе свога времена, Иванова игра, Није важно одакле сам, Анатема, а додељене си и награде и уручена признања. 

Филмови под небом Медијане

Глумац Драган Гаги Јовановић отворио је на Амфитеатру на кеју IV Фестивал документарног филма „City Gold Gondola Fest“ у организацији ГО Медијана и City Marketing Centra, а уз подршку Министарства културе и информисања Републике Србије. 

 „Највећа нишка општина подржава овакве и сличне културно-уметничке манифестације, које имају важну историјску и друштвену одговорност“ истакла је овом приликом, чланица Већа ГО Медијана, Маја Живковић и додала да је „дужност свих нас да сачувамо сећање на дивне и велике  људе и догађаје,  о којима су ови филмови снимљени и преносимо га на садашње и будуће генерације“.

„City Gold Gondola Fest“ једини је фестивал документарног филма у Нишу“, изјавио је Оливер Пауновић, директор „City grupe“ и продуцент и захвалио се „свим пријатељима, који  су овај фестивал подржали, али и ауторима фестивала који су уступили своја документарна остварења, која ће публика у Нишу, имати прилику да погледа“.

За два дана трајања фестивала приказано је девет глумачких остварења. Публика је имала прилику да погледа  филмове  Колевка, То је Тома, Кнез Лазар, Босна, Амбасадори културе свога времена, Иванова игра, Није важно одакле сам, Анатема, а додељене си и награде и уручена признања.