Еко-едукација за најмлађе Медијанце

Уз подршку Градске општине Медијана, а у организацији удружења грађана "Смарт Асоцијација", успешно је реализован пројекат под називом "Еко едукација". Циљ оваквих пројеката је подизање свести младих о значају заштите и очувања природе. Заштита животне средине, као и однос човека према природи и њеним ресурсима, веома су важне теме са којима би младе требало упознати у што ранијем узрасту. Пројекат је током септембра месеца, спроведен у основној школи "Душан Радовић", где је одржана едукација деце млађих разреда на тему екологије, а потом одржано такмичење у знању и цртању ликовних радова на тему екологије. Најуспешнији појединци добили су вредне награде.

Уз подршку Градске општине Медијана, а у организацији удружења грађана „Смарт Асоцијација“, успешно је реализован пројекат под називом „Еко едукација“.

Циљ оваквих пројеката је подизање свести младих о значају заштите и очувања природе. Заштита животне средине, као и однос човека према природи и њеним ресурсима, веома су важне теме са којима би младе требало упознати у што ранијем узрасту.

Пројекат је током септембра месеца, спроведен у основној школи „Душан Радовић“, где је одржана едукација деце млађих разреда на тему екологије, а потом одржано такмичење у знању и цртању ликовних радова на тему екологије.

Најуспешнији појединци добили су вредне награде.