Друга седница Скупштине Градске општине Медијана у новом сазиву

Небојши Коцићу нови мандат

Са 21 гласом „за“ и пет „против“, Небојша Коцић, досадашњи председник Градске општине Медијана изабран је поново на ту функцију. Његова заменица биће проф. др Светлана Антић, док ће дужност већника у предстојећем периоду обављати проф. др Гордана Пешић, Маја Живковић, Александар Ђорђевић, Иван Николић и Миодраг Најданов одлучили су одборници на другој седници општинског парламента у новом сазиву.

У свом обраћању Коцић је захвалио грађанима Градске општине Медијана на подршци датој на последњим изборима и нагласио да ће са својим тимом убудуће радити на томе да  Медијана постане права европска општина.

-Народ је рекао своје. Грађани су оценили наш рад а ми обећавамо да  ћемо у предстојећем периоду све што будемо радили бити под будним оком јавности. Све започето биће завршено, а биће и нових пројеката. Желимо да наша општина буде лепша, блиставија, уреднија, да служи за пример као и до сада – нагласио је Коцић, нагласивши да очекује и конструктивне предлоге опозиције.

На данашњој седници за заменика председника Скупштине општине изабран је проф. др Жарко Ранковић, досадашњи председник Медијаниног парламента.