Градска општина Медијана уручила пакетиће дечијим клиникама Клиничког центра у Нишу

За брже оздрављење најмлађих пацијената

Поводом Православне нове године председник Градске општине Медијана Небојша Коцић са сарадницима уручио је данас новогодишње пакетиће деци која су смештена на дечијим клиникама Клиничког центра у Нишу, уз поштовање прописаних епидемиолошких мера.   

-Циљ је да се малишанима дочара бар део празничне атмосфере, уз жеље за брзо одрављење и повратак кућама. Највећа нишка општина је у свом раду најпосвећенија деци и младима, па је почетак једне године прилика да на то подсетимо, рекао је Коцић и додао да нас је прошла година научила да је највеће богатство здравље, и да у сваком тренутку морамо водити рачуна да га очувамо, посебно када су деца у питању.

Коцић је рекао да је Градска општина Медијана отворена за све захтеве и потребе клиника на којима се лече деца и да ће традиција посете у време новогодишњих и божићних празника бити настављена.

Због тренутне епидемиолошке ситуације обележавање јануарских празника у организацији нишке Медијане ове је године скромније. Долазак Православне нове године обележен је ватрометом, а током наредне недеље биће организовано пливање за Часни крст, без присуства публике.