Градска општина Медијана позива родитеље са више деце да се јаве

Колица за тројке бесплатно на коришћење! Градска општина Медијана позива родитеље са своје и територије Града Ниша, а којима су потребна колица за „тројке“, да се јаве и преузму их на бесплатно коришћење, како би себи, бар мало, олакшали бригу о потомоству. Наиме, колица за бебе која је општина дала као донацију породици Милошевић из Ниша у сарадњи са нишким „Житопеком“, враћена су недавно општини. Родитељи кажу да су деца одрасла, да им више нису потребна, а да ће некој породици сигурно добро доћи. -Позивамо пре свега родитеље са подручја Градске општине Медијана, да се јаве у општину и преузму колица. На овај начин уштедеће свој буџет и имати за неке друге потребе за децу, јер колица нису јефтина и тешко се набављају. Породица која их је користила их је вратила, колица су очувана, штета би била да стоје и да нико их не користи – каже председник општине Небојша Коцић и додаје: - Колица која је пре четири године купио нишки „Житопек“, на позив Градске општине Медијана, помогла су да одрасту три дечака – Јован, Вук и Огњен. На једном пријему за маме са подручја ГО Медијане, Нишлијки Милици Милошевић обећао сам да ћемо покушати да набавимо колица за њене синове, да би више времена проводили у шетњи и свежем ваздуху. Испунили смо обећање – наглашава Коцић.  По договору,  породица која буде преузела колица имаће обавезу да их такође врати општини када малишани одрасту, како би опет била прослеђена некој другој породици, која буде имала среће и велику породицу. Заинтересоване породице могу се јавити путем званичног мејла: gomedijana@medijana.rs или на број телефона 237-886.

Колица за тројке бесплатно на коришћење!

Градска општина Медијана позива родитеље са своје и територије Града Ниша, а којима су потребна колица за „тројке“, да се јаве и преузму их на бесплатно коришћење, како би себи, бар мало, олакшали бригу о потомоству. Наиме, колица за бебе која је општина дала као донацију породици Милошевић из Ниша у сарадњи са нишким „Житопеком“, враћена су недавно општини. Родитељи кажу да су деца одрасла, да им више нису потребна, а да ће некој породици сигурно добро доћи.

-Позивамо пре свега родитеље са подручја Градске општине Медијана, да се јаве у општину и преузму колица. На овај начин уштедеће свој буџет и имати за неке друге потребе за децу, јер колица нису јефтина и тешко се набављају. Породица која их је користила их је вратила, колица су очувана, штета би била да стоје и да нико их не користи – каже председник општине Небојша Коцић и додаје:

– Колица која је пре четири године купио нишки „Житопек“, на позив Градске општине Медијана, помогла су да одрасту три дечака – Јован, Вук и Огњен. На једном пријему за маме са подручја ГО Медијане, Нишлијки Милици Милошевић обећао сам да ћемо покушати да набавимо колица за њене синове, да би више времена проводили у шетњи и свежем ваздуху. Испунили смо обећање – наглашава Коцић. 

По договору,  породица која буде преузела колица имаће обавезу да их такође врати општини када малишани одрасту, како би опет била прослеђена некој другој породици, која буде имала среће и велику породицу. Заинтересоване породице могу се јавити путем званичног мејла: gomedijana@medijana.rs или на број телефона 237-886.