ГО Медијана доделиће помоћ породици Цветковић из Брзог Брода

Још једна хуманитарна акција највеће нишке општине

Одлуком Већа Градске општине Медијана, породици са шесторо браће и сестара из нишког насеља Брзи Брод, одобрена је помоћ у износу од 8.000,оо динара, у виду робног пакета са основним животним намирницама, сваког месеца, до краја буџетске године.

Ратни војни инвалид, иза себе је оставио шесторо деце, која живе у огромној немаштини, са баком чија им је пензија, једини извор прихода.

Ово је само једна, у низу хуманитарних акција, које Градска општина Медијана из године у годину, организује.

Недавно, поводом новогодишњих и Божићних празника, председник Небојша Коцић са својим сарадницима, обишао је породице са троје и више деце у насељу Брзи брод и том приликом, уручио им пригодне поклоне.

Претходних година, Градска општина Медијана даривала је ваучерима социјално најугроженије суграђане, уручивала прехрамбене пакете социјално угроженим породицама, као и ваучере ученицима првих разреда основних школа са територије највеће нишке општине, који припадају социјално угроженим породицама или породицама са троје и више деце.

Иако не могу да се обухвате сви они којима је помоћ потребна, ГО Медијана настоји да помогне свима онима, којима је помоћ најпотребнија.

ГО Медијана позива друштвено одговорне компаније да се прикључе оваквим и сличним акцијама и покажу друштвену одговорност на делу.