Волонтери Медијане од данас у препознатљивим прслуцима

Волонтери Градске општине Медијана од данас су на терену препознатљиви су по жутим, флуоресцентним прслуцима, са ознаком "Волонтер ГО Медијана". На тај начин грађани којима они помажу знају ко им долази на врата и са пуним поверењем могу да се обрате позивном центру највеће нишке општине.  Данас су у централној нишкој општини телефони позвонили 672 пута, на терену су биле 52 екипе. У служби доставе радила су 64 волонтера, њих 15 је било у контакт центру, шест лекара је пружало савете. Лекови и намирнице достављене су за 120 породица. Контакт центар радним даном ради од 8 до 16 сати, викендом од 8 до 14 сати.

Волонтери Градске општине Медијана од данас су на терену препознатљиви су по жутим, флуоресцентним прслуцима, са ознаком „Волонтер ГО Медијана“. На тај начин грађани којима они помажу знају ко им долази на врата и са пуним поверењем могу да се обрате позивном центру највеће нишке општине. 

Данас су у централној нишкој општини телефони позвонили 672 пута, на терену су биле 52 екипе. У служби доставе радила су 64 волонтера, њих 15 је било у контакт центру, шест лекара је пружало савете. Лекови и намирнице достављене су за 120 породица. Контакт центар радним даном ради од 8 до 16 сати, викендом од 8 до 14 сати.