Волонтери Градске општине Медијана помогли пензионерима у куповини

Волонтери Градске општине Медијана, у недељу, 29.03.2020. године, у раним јутарњим часовима, помогли су Нишлијама старијим од 65 година приликом куповине најпотребнијих животних намирница и лекова. На територији највеће нишке општине пензионери су обављали куповину у 11 маркета, у 12 месара, и у 3 апотеке. На терену је приликом куповине било нешто више од 80 волонтера Градске општине Медијана, а пензионерима је подељено 5000 заштитних маски.

Волонтери Градске општине Медијана, у недељу, 29.03.2020. године, у раним јутарњим часовима, помогли су Нишлијама старијим од 65 година приликом куповине најпотребнијих животних намирница и лекова.

На територији највеће нишке општине пензионери су обављали куповину у 11 маркета, у 12 месара, и у 3 апотеке.

На терену је приликом куповине било нешто више од 80 волонтера Градске општине Медијана, а пензионерима је подељено 5000 заштитних маски.

Волонтери су, поред бриге о нашим суграђанима и помоћи приликом куповине, свим пензионерима поделили заштитне маске. Они су испред продајних објеката и апотека били пре доласка пензионера како би сви они који долазе благовремено добили заштитну опрему и како би се поштовала прописана раздаљина од два метра међу потрошачима.

Такође, подељено је 3000 флајера са телефонима Контакт центра ГО Медијана намењеним за комуникацију са старим и изнемоглим лицима, лицима преко 65 година, као и лицима која имају здравствене проблеме и којима је потребна помоћ, како у виду достављања животних намирница и медикамената, тако и у виду пружања савета лекара.