Волонтери Градске општине Медијана и овог викенда уз пензионере

У суботу, 04.04.2020. године, у раним јутарњим часовима, на територији Градске општине Медијана, маркети су поново били отворени за наше најстарије суграђане. На територији највеће нишке општине куповало се у 24 продајних објеката, а пензионери су као и прошлог викенда стрпљиво стајали у колонама и чекали свој ред за куповину. У јутарњој куповини подељено је 5000 маски, уз помоћ младих одговорних волонтера ГО Медијана којих је било нешто више од 80. Волонтери ГО Медијана, испред свих продајних објеката правовремено су поделили заштитне маске и водили рачуна о томе да се држи предвиђено растојање међу купцима у редовима. Како би пензионере подсетили на важне телефоне Контакт центра ГО Медијана, и овог викенда је подељено 3000 флајера са телефонима намењеним за комуникацију са старим и изнемоглим лицима, лицима преко 65 година, као и лицима која имају здравствене проблеме и којима је потребна помоћ, како у виду достављања животних намирница и медикамената, тако и у виду пружања савета лекара.

У суботу, 04.04.2020. године, у раним јутарњим часовима, на територији Градске општине Медијана, маркети су поново били отворени за наше најстарије суграђане.

На територији највеће нишке општине куповало се у 24 продајних објеката, а пензионери су као и прошлог викенда стрпљиво стајали у колонама и чекали свој ред за куповину.

У јутарњој куповини подељено је 5000 маски, уз помоћ младих одговорних волонтера ГО Медијана којих је било нешто више од 80.

Волонтери ГО Медијана, испред свих продајних објеката правовремено су поделили заштитне маске и водили рачуна о томе да се држи предвиђено растојање међу купцима у редовима.

Како би пензионере подсетили на важне телефоне Контакт центра ГО Медијана, и овог викенда је подељено 3000 флајера са телефонима намењеним за комуникацију са старим и изнемоглим лицима, лицима преко 65 година, као и лицима која имају здравствене проблеме и којима је потребна помоћ, како у виду достављања животних намирница и медикамената, тако и у виду пружања савета лекара.