Ватромет и Амадеус затворили популарни Медијана фест

Један од најпопуларнијих бендова са ових простора „Амадеус бенд” већ годинама, својим хитовима, прави најбољу атмосферу на својим наступима, а добра забава и загарантован провод уз популарне момке и њихове познате хитове, сјајан су начин за завршетак овогодишњег „Медијаниног културног лета 2021.“ Догађај који су приредили чланови овог бенда, завршен је фантастичним ватрометом, у ком су посетиоци, уз музику и популарне песме, могли да уживају. Верни посетиоци Медијаниног културног лета и љубитељи добре музике, претходних вечери, имали су прилике да слушају познате хитове у извођењу звезде народне музике, Немање Николића,  али и да уживају у поп рок звуку нашег познатог бенда Неверне бебе. У оквиру “Медијаниног културног лета 2021.” Градска општина Медијана, у сарадњи са Удружењем нишких домаћица и домаћина, у жељи да подсети колико су мануелни радови важни и колико се у њима може уживати, организовала је радионице, које су имале за циљ да подстакну најмлађе да стварају и забаве се. Више од двестотине деце, учествовало је у изради специјалних бојанки, осликавању и украшавању магнета, учењу оригамија,.хеклању накита. Ове радионице, биле су прилика да се деци покаже да постоји нешто поред рачунара и телефона и да схвате, да је јако лепо да користе своју уметност, креативност и моторику.

Један од најпопуларнијих бендова са ових простора „Амадеус бенд” већ годинама, својим хитовима, прави најбољу атмосферу на својим наступима, а добра забава и загарантован провод уз популарне момке и њихове познате хитове, сјајан су начин за завршетак овогодишњег „Медијаниног културног лета 2021.“

Догађај који су приредили чланови овог бенда, завршен је фантастичним ватрометом, у ком су посетиоци, уз музику и популарне песме, могли да уживају.

Верни посетиоци Медијаниног културног лета и љубитељи добре музике, претходних вечери, имали су прилике да слушају познате хитове у извођењу звезде народне музике, Немање Николића,  али и да уживају у поп рок звуку нашег познатог бенда Неверне бебе.

У оквиру “Медијаниног културног лета 2021.” Градска општина Медијана, у сарадњи са Удружењем нишких домаћица и домаћина, у жељи да подсети колико су мануелни радови важни и колико се у њима може уживати, организовала је радионице, које су имале за циљ да подстакну најмлађе да стварају и забаве се.

Више од двестотине деце, учествовало је у изради специјалних бојанки, осликавању и украшавању магнета, учењу оригамија,.хеклању накита.

Ове радионице, биле су прилика да се деци покаже да постоји нешто поред рачунара и телефона и да схвате, да је јако лепо да користе своју уметност, креативност и моторику.