sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Градска општина Медијана своди резултате својих суграђана у овој години– планинари изнели заставу Медијане на кров Европе

Градска општина Медијана своди резултате својих суграђана – планинари изнели заставу Медијане на кров Европе. Завршена је експедиција Мон Блан – 2017.  а застава највеће нишке општине завијорила се на највишем врху Алпа и западне Европе, на 4810 метара надморске висине.

by

Почеле припреме за „Зимске дане у Медијани 2017 – за бебу више“, поставља се кућица за Деда Мраза

Данас је почела монтажа Деда Мразове кућице у Парку Светог Саве у којој ће се деца дружити са њим током манифестације „Зимски дани у Медијани 2017 – за бебу више“, од 28. до 31. децембра, у организацији Градске општине Медијана.

by

Пројекат „Стаза љубави“ Градске општине Медијана овогодишњи је победник 3. Конференције креативних индустрија #KreNi3

Пројекат „Стаза љубави“ предвиђа уређење потеза од Куће за венчања до Саборне цркве у Нишу. Тим састављен од креативних људи а који је представљао Градску општину Медијана, успешно је решио задатак који би у пракси требало да буде реализован кроз модерну форму дизајна и архитектуре. Идеја је Градске општине Медијана да део Епископске улице буде уређен по мери догађаја који се дешавају у непосредној близини нишке Куће за венчања.

by

Пријем за глумца Десимира Станојевића и екипу филма „Живот је мјузикл-Десимир Станојевић Деско“ у Градској општини Медијана

Градска општина Медијана подржаће снимање документарног филма о познатом нишком глумцу и редитељу Десимиру Станојевићу Деску, јер прати живот рођеног Нишлије и снима се и на локацијама које су на подручју највеће нишке општине, рекао је између осталог председник Градске општине Медијана Небојша Коцић на пријему уприличеном за познатог глумца и екипу филма који говори о њему.

by

Посета Одреду Жандармерије у Нишу ученика са подручја Градске општине Медијана – необичан дан са обичним људима

Стотину ученика из основних школа са подручја Градске општине Медијана  данас је посетило нишки Одред Жандармерије. Циљ посете је приближавање ове државне службе грађанима, пре свега најмлађима. Ученици су током посете Жандармерији, између осталог, упознали неке од вештина припадника овог Одреда и у непосредном контакту видели како изгледају тренинзи и припреме једне од најелитнијих јединица Министарства унутрашњих послова Србије.

by

Канцеларија за младе у Дану борбе против АИДС-а

Поводом Дана борбе против  АИДС-а, Канцеларија за младе Градске општине Медијана  организовала је едукативну трибину.

Претражите вести

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, 18108 Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %