• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

Посета Одреду Жандармерије у Нишу ученика са подручја Градске општине Медијана – необичан дан са обичним људима

Стотину ученика из основних школа са подручја Градске општине Медијана  данас је посетило нишки Одред Жандармерије. Циљ посете је приближавање ове државне службе грађанима, пре свега најмлађима. Ученици су током посете Жандармерији, између осталог, упознали неке од вештина припадника овог Одреда и у непосредном контакту видели како изгледају тренинзи и припреме једне од најелитнијих јединица Министарства унутрашњих послова Србије.

by

Канцеларија за младе у Дану борбе против АИДС-а

Поводом Дана борбе против  АИДС-а, Канцеларија за младе Градске општине Медијана  организовала је едукативну трибину.

by

Ваучери за социјално најугроженије становнике Градске општине Медијана

Градска општина Медијана у сарадњи са Удружењем самохраних мајки, пред крај године, даривала је ваучерима у вредности од 1500 динара  300 социјално најугроженијих суграђана, који су се током године општини и Комисији за социјална питања обраћали за помоћ.

by

Подела таблет рачунара и играчака за децу из хранитељских породица

Посета Центру за породични смештај и усвојење

by

УРЕЂЕЊЕ ГАБРОВАЧКЕ РЕКЕ СА КПЗ И ЈКП МЕДИАНА

Почело је чишћење корита Габровачке реке, од пруге до ушћа у Нишаву, на иницијативу Градске општине Медијана у сарадњи са Казнено-поправним заводом у Нишу и Јавно комуналним предузећем Медиана

by

Пројекат Соларно дрво ГО Медијана

Градска општина Медијана поставила је прво у низу соларних дрвета и то у срцу Ниша на којем ће грађани моћи да пуне батерије мобилних телефона, таблета и ајфона.

by

Нови мобилијар у Чаирском парку у сарадњи са Компанијом СББ и акција чишћења Ниша

Представници Градске општине Медијана и Компаније СББ предали су на коришћење деци Ниша још један мобилијар.

by

Нови циклус пројекта „Мој друг полицајац“ под покровитељством Градске општине Медијана

Нови циклус пројекта „Мој друг полицајац“ почео је у Вртићу „Цврчак“ под покровитељством Градске општине Медијана, а у сарадњи са Полицијском управом у Нишу и Предшколском установом „Пчелица“. Пројекат има за циљ повећање безбедности деце предшколског узраста и упознавање са радом припадника полиције.

by

Нови дечји мобилијар на Тргу краља Александра

Градска општина Медијана наставља да ради за децу Града Ниша. Најмлађима je данас предат на коришћење мобилијар на Тргу краља Александра, направљен у сарадњи општине и Одреда Жандармерије у Нишу. Први човек највеће нишке општине рекао је да је мобилијар постављен на основу захтева грађана и родитеља који живе у овом делу Ниша и на основу процене Градске општине Медијана да је на овом месту неопходан.

by

ПРОМОЦИЈОМ КУЛТУРНОГ БЛАГА НАСТАВЉЕНА РЕАЛИЗАЦИЈА  ПРОЈЕКТА ПРЕКОГРАНИЧНЕ САРАДЊЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЕДИЈАНА И БУГАРСКОГ ГРАДА МОНТАНА

Градска општина Медијана и Град Монтана реализују пројекат из Интерег ИПА Програма прекограничне сарадње Бугарска – Србија "Унапређење нематеријалне културне баштине у прекограничном региону“

by

Изабрано ново руководство Градске општине Медијана

Небојша Коцић на челу највеће нишке општине

close
0.28669691085815