• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

Подземне воде поплавиле ОШ“Др Зоран Ђинђић“ у Брзом Броду

Autor:

Због повећаног нивоа Нишаве  сутурен ОШ“Др Зоран Ђинђић“  у Брзом Броду потпуно је поплављен. Ове, иначе лепо сређене просторије, планиране су за вртић, предшколско, боравак...али од самог завршетка зграде школе не могу да се користе, јер је проблем са подземним водама стар колико и школа. Директорка Наташа Кодерман каже да се обраћала свима од извођача радовадо надлежних институција, али да нико није понудио конкретно решење.

Пумпе нон стоп извлаче воду из просторија, али  она опет извире из зидова и пода. Осим поплаве, проблем је што су почели да пуцају зидови, а у школи се плаше да се не појави и клизиште.

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић обишао је ОШ“Др Зоран Ђинђић“  у Брзом Броду. С обзиром на то да школе нису у надлежности градских општина, Коцић је обећао  да ће се заузети код надлежних да се овај проблем реши, али не привремено већ трајно.

То ће бити могуће тек кад се вода повуче и уради стручна процена шта треба радити. Биће потребно и доста новца за санацију једног оваквог проблема. Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић обећао је и да ће се његов кабинет укључити у изналажење најбољег  решења за најмлађу школу на територији Медијане.

 

close