• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

Градска општина Медијана организовала рођенданско славље за седморо малишана из хранитељских породица

Autor:

Градска општина Медијана је пред Нову Годину организовала неколико дружења и прославу рођендана за децу у хранитељским породицама. Подстакнути  радошћу деце и сјајном атмосфером на тим слављима одлучено је да се ова пракса настави.

Већ у  јануару слављени су рођендани деци рођеној у том месецу.

У суботу 24.марта 2018.године седморо дечака и девојчица узраста од две до шест година рођених у фебруару и марту, славило је своје рођендане са другом децом из хранитељских породица као и са децом хранитеља.

„ Градска општина Медијана жели да сва деца имају срећно детињство, да се друже са вршњацима и да им ништа не недостаје“, рекао је  председник Градске општине Медијана Небојша Коцић честитајући слављеницима рођендан и пожелевши добро детињство малим гостима. Први човек највеће нишке општине рекао је да ће током године и другој деци бити организоване рођенданске журке.

Поклоне деци су  уручили саветник председника Градске општине Медијана Данијел Арсенковић, члан Већа Игор Тодоровић и чланица Комисије за младе и пронаталитетну политику Јелена Голубовић.

Већ следеће суботе, 31. марта рођендан ће прославити група деце узраста од шест до једанаест година. Дружење уз торту, послужење и  поклоне за слављенике организује се у Дечијем  образовном центру у Чаиру.

close