sort proizvodi
news

Autor:

Према подацима Поште Србије од 21. марта ове године Градска општина Медијана граби крупним корацима да освоји 23 хиљаде евра у наградној игри „Узми рачун и победи“, јер је престигла Кикинду и сада заузима  друго место у категорији великих општина . Испред Медијане на листи је само Град Врање.


Председник Градске општине Медијана Небојса Коцић захваљује градјанима највеће нишке општине на одлучној борби против сиве економије и показаној друштвеној одговорности и нада се првом месту.


-Медијанци треба да покажу да су најбољи, јер то и јесу! Позивамо грађане да и даље савесно сакупљају и шаљу рачуне, како бисмо освојили награду и од тог новца направили нешто лепо за све житеље Медијане – каже Коцић, уз напомену да ће новац бити искоришћен у складу са правилима Организатора наградне игре, односно Министарством за државну управу и локалну самоуправу.


Средства су намењена за опремање и обнову школа, болница, вртића, тргова и других објеката од јавног значаја по избору грађана. Локалне самоуправе које буду најбоље у својој категорији додатно ће освојити и Телеком зону бесплатног интернета.
 

Ранг листу можете видети на овом линку.

Претражите вести

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, 18108 Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %