sort proizvodi
news

Становници Градске општине Медијана и даље на високом трећем месту по броју послатих рачуна у наградној игри НАЛЕД-а „Узми рачун и победи“

Autor:

Према подацима Поште Србије, Градска општина Медијана заузела је треће место у категорији великих општина у наградној игри „Узми рачун и победи“, саопштила је Национална алијанса за локални економски развој, НАЛЕД.

Позивамо грађана да и даље савесно сакупљају и шаљу  рачуне, како би смо освојили награду и од тог новца направили нешто лепо за све житеље Медијане.


Право учешћа имају сви градови, градске општине и општине на територији Републике Србије. Ранг листе праве се на основу броја послатих рачуна и слипова по глави становника који је пондерисан за сваку локалну самоуправу. Општине и градови подељени су по броју становника у три такмичарске категорије – мале, средње и велике, а Градска општина Медијана рангирана је у велике општине.

Девет локалних самоуправа – по три првопласиране у свакој од категорија биће награђене са по 23 хиљаде евра. Средства су намењена за опремање и обнову школа, болница, вртића, тргова и других објеката од јавног значаја по избору грађана. Локалне самоуправе које буду најбоље у својој категорији додатно ће освојити и Телеком зону бесплатног интернета.

 

Претражите вести

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, 18108 Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %