sort proizvodi
news

Почиње 10.Медијана Фестивал дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу

Autor:

И овај јубиларни, као и сви претходни Фестивали, почео је пријемом за децу из Сенте, братске општине ГО Медијана. Десет одличних ученика и спортиста шестог, седмог и осмог разреда биће смештени код домаћина ученика ОШ “Радоје Домановић“. Ове две школе побратимљене су и размена ученика део је традиције Медијана Фестивала дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу.

Изузетно ми је драго што сте гости  Градске општине Медијана и наших ученика из ОШ“Радоје Домановић“. Увек сте добродошли и надам се да ће вам посета нашем граду остати у лепој успомени, рекао је заменик председника ГО Медијана Зденко Седлар поздрављајући прве госте Фестивала.

 

 

 

Већина деце први пут долази у Ниш, али су сви већ били домаћини деци из Ниша. Организовали смо овај пут радосни што се негује  мост пријатељства између наших општина и школа у нади да ће тако бити и убудуће, нагласио је наставник Никола Игре, један од пратилаца деце из Сенте.

Испред школе домаћина добродошлицу гостима је пожелела педагог Наташа Игњатовић.

Поред манифестација у оквиру Фестивала, гости из Сенте имаће прилику да посете и знаменитости нашег града, да се друже са нашом децом из  ОШ“Радоје Домановић“ и упознају обичаје и навике југа Србије.

Иначе, свечано отварање 10.Медијана Фестивал дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу је у среду 21.03.2018. у 12.00 сати у ОШ „Свети Сава“, а централна манифестација и додела награда у четвртак 22.03.2018.године у 13.00 сати у Дому војске.

Претражите вести

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, 18108 Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %