• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

КЗМ ГО Медијана, једини представник на VIII Сајму каријерног вођења и саветовања

Autor:

КЗМ ГО Медијана обележила Светски дан борбе против сиде

 

Канцеларија за младе Градске општине Медијана била је учесник VIII Сајам каријерног вођења и саветовања, који је организовала Београдска отворена школа, у сарадњи са Националном асоцијацијом канцеларија за младе, а уз подршку Министарства туризма и омладине.

Као једини представници Канцеларија за младе из Србије, координатори Канцеларије за младе ГО Медијана, Милица Јованић и Вукота Радовановић, овом приликом, представили су активности и пројекте, планиране и реализоване у 2022.године и истакли значај каријерног саветовања и вођења, као и сарадње свих сектора у овој области за развој младих, њихово професионално усавршавање и напредовање.

Поносни на рад највеће нишке општине, као и на рад Канцеларије за младе ГО Медијана, координатори су разменили идеје и промотивне материјале са излагачима на сајму и најавили да ће у 2023. наставити са добром праксом, са више активности, пројеката, семинара.

Иначе, Сајам за каријерно вођење и саветовање реализован је у склопу пројекта „Квалитетне услуге каријерног вођења и саветовања: стандардима за бољу запошљивост младих”.

У оквиру планираних активности, истичући значај тимског рада, Канцеларија за младе Градске општине Медијана, у сарадњи са КЗМ Палилула и КЗМ Црвени Крст и уз велику помоћ волонтера, обележила је Светски дан борбе против сиде.

 

 

close
0.2580189704895