sort proizvodi
news

Потписан Споразум о мерама активне политике запошљавања Градске општине Медијана и НСЗЗ, Филијале у Нишу

Autor:

У оквиру реализације овогодишњег Локалног акционог плана запошљавања Градске општине Медијана,  у сарадњи са Националном службом за запошљавање - Филијалом у Нишу, председник Градске општине  Медијана, Небојша Коцић и в.д.директора НСЗ у Нишу, Бобан Матић, потписали су Споразум о уређивању међусобних права и обавеза у реализацији мера активне политике запошљавања за 2021. годину.

-На овај начин пружамо прилику младим људима са средњом и високом стручном спремом да у оквиру стручне праксе стекну радно искуство, положе стручне испите и касније дођу до квалитетнијег радног места. Ово је прва година да радимо овај пројекат са Филијалом у Нишу, издвојили смо милион динара, али је намера да се сарадња настави и наредних година, рекао је председник Градске општине Медијана, Небојша Коцић.

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања одобрило је Градској општини Медијана износ од 960.000 динара, што ће са средствима издвојеним из буџета општине бити довољно за ангажовање шест до 10 лица са евиденције НСЗЗ, нагласио је Бобан Матић, в.д. директора НСЗЗ, Филијале у Нишу.         

Претражите вести

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, 18108 Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %