sort proizvodi
news

Градска општина Медијана и Златара Станимировић и ове године наградили најбоље средњошколце

Autor:

Градска општина Медијана и Златара Станимировић, четврту годину заредом, наградили су ученике генерација средњих школа, које се налазе на територији ове општине, и тиме на неки начин увели традицију вредновања правих резултата рада.

Најбољи ученици, који су постигли изузетне резултате у школској 2020/2021. години, од Златаре Станимировић, добили су на дар „блистере“, брилијанте, као награду за досадашњи успех и са жељом да и даље уче, вредно раде и постижу запажене резултате. На основу постигнутих резултата, школе су одредиле ученике, који су понели звање ђака генерације и који су овом приликом награђени.

Ученици су истакли да им овакав вид пажње веома значи, јер указује да су на правом путу, што им даје подстрек за даљи рад, школовање и за нове успехе.

На овај начин, највећа нишка општина, Градска општина Медијана и Златара Станимировић, као друштвено одговорна фирма, показују заједничку бригу о новим генерацијама и друштвену одговорност предузетника, који послују на територији ГО Медијана.

Претражите вести

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, 18108 Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %