sort proizvodi
news

У Светосавском парку, у организацији Градске општине Медијана почели „Зимски дани у Медијани 2020“

Autor:

Поделом слаткиша и емитовањем фотографија са протеклих манифестација, у Светосавском парку у Нишу почели су „Зимски дани у Медијани 2020“ у организацији највеће нишке општине. Трајаће до 30. децембра  у времену од 12 до 15 сати, док ће програм са лед екрана бити емитован нон-стоп.

Председник највеће нишке општине Небојша Коцић напоменуо је да Градска општина Медијана крајем децембра већ четврту годину организује догађај који обележава крај календарске и почетак нове године, пре свега за најмлађе суграђане и њихове родитеље.

-Ове године уживање у претпразничној атмосфери је нешто у скромнијем облику и уз поштовање свих мера услед пандемије ковида 19. Хтели смо да деци дочарамо бар део новогодишњих чаролија, уз наду да ћемо већ наредне године, у ово време, имати богатији програм и да ће време пандемије бити иза нас – додао је Коцић.

Најмлађи становници кући су понели ушећерене јабуке, крофне које је даривао нишки „Житопек“ и слаткише који симболизују празнике.  Као део манифестација у делу парка постављен је и мини зоолошки врт Удружења „ЗОО планет“ из Ниша.  

Претражите вести

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, 18108 Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %