• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

Градска општина Медијана поклонила ученицима улазнице за полуфинале Купа Радивоја Кораћа

Autor:

Најбољи чланови мушких екипа средњих школа  у баскету,  на прошлогодишњем „Медијана Спортфесту“  добили су прилику да присуствују полуфиналним утакмицама Купа Радивоја Кораћа, који се у Нишу одржава до недеље 18. фебруара. Улазнице је обезбедила Канцеларија за младе Градске општине Медијана.

-   Ово је симболичан гест којим желимо да дамо подстрек младима да се и даље баве спортом, пре свега кошарком за коју смо као народ изузетно талентовани. Градска општина Медијана је у својој стратегији посвећена младима, а спорт је незаобилазни део њиховог развоја. То је и разлог што смо се организацијом трибине и поделом карата прикључили организацији Купа Радивоја Кораћа и промоцији здравог начина живота – рекао је  председник Градске општине Медијана Небојша Коцић, и додао:  – Са близу 700 учесника „Медијана Спортфест“ је најмасовније спортско такмичење ученика у Нишу и једно од највећих у Србији. Од пет дисциплина у којима се надмећу основци и средњошколци је и кошарка. Захваљујем Дејану Томашевићу, јер се одазвао нашем позиву, додао је први човек нишке општине.

Подела карата била је и позив на дружење са бившим кошаркашким репрезентативцем, а сада генералним секретаром Кошаркашког савеза Србије Дејаном Томашевићем.

-Поздрављам гест општине Медијана јер се њиме подржава развој најлепшег спорта на свету. Улагање у спорт је улагање у будућност и позивам момке који су данас добили карте да наставе путем којим су пошли и надаље, рекао је Томашевић уручујући карте својим наследницима.

Улазнице су иначе добили ученици Медицинске школе, Гимназије „Бора Станковић“ и Правно - пословне школе чије су екипе освојиле од првог до трећег места на Медијанином Спортфесту 2017.

close
0.25098299980164