• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

Познати српски глумац посетио Градску општину Медијана

Autor:

Задивљујуће је све оно што ради Градска општина Медијана за децу и младе, утисци су Ивана Босиљчића, тренутно једног од најпопуларнијих глумаца модерне српске сцене, после пријема у овој нишкој општини.

-Медијану знам од пре неколико година када је моја супруга Јелена наступала на позив ове општине, овде у парку. Пратим манифестације које организује ова нишка општина и радо ћу се прикључити некој од наредних. Нема мале публике, сви су подједнаки, а посебну пажњу треба посветити деци. Ту смо на истом задатку – каже Босиљчић.

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић упознао је Босиљчића са догађајима и активностима које општина има, а од значаја су за пронаталитетну политику не само за општину, већ Ниш и Србију.

-Оснивамо Фонд свете царице Јелене, из којег ће се средства користити у хумане сврхе, за лечење деце и друге потребе. Једном месечно одржаваће се концерти у Парку светог Саве, приход од карата али и смс порука сливаће се овај фонд – нагласио је Коцић и додао да општина размишља и о додели помоћи за четврто дете у породици, јер жели да предњачи у свему што се тиче најмлађих и повећању наталитета. 

Први човек највеће нишке општине каже да је сусрет са познатим глумцем прилика да му се укаже поштовање за то што ради, јер глумачки посао није лак и захтева много одрицања. Имајући у виду да je Босиљчић у последње време побрао симпатије публике и као певач, прилика је да се сагледају и неке могућности за сарадњу и његово учешће у манифестацијама које организује Градска општина Медијана.

Иван Босиљчић ће у Нишу за 8. март имати два концерта, и оба су распродата. Ову врсту његовог наступа неки називају концертом, други представом. Сам Босиљчић наводи да је то „глумачка исповест“ и прилика да кроз стихове познатих писаца каже шта има о љубави, животу, о свему и да је његов терен театар а не велике музичке сцене.

close