• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

Градска општина Медијана и компанија СББ поклониле позоришне представе најмлађим нишлијама

Autor:

Градска општина Медијана у сарадњи са Компанијом СББ и свесрдном подршком Позоришта лутака Ниш обрадовала је око шест стотина малишана еколошком позоришном представом  „Ко то тамо прља“ коју су извели београдски глумци позоришне групе „Уна Сага Сербица“.

У  средишту пажње Градске општине Медијана одувек су била деца и брига за њихов бољи живот, духовни и физички развој. Циљ ове представе био је да се најмлађима укаже на значај очувања животне средине и подстакне брига како за најближе окружење тако и за целу планету.

Одигране су укупно три представе,а у публици су била деца из Удружења Девет Југовића, Удружења ментално недовољно развијених особа, установе „Мара“, Удружења хранитеља и основних школа са територије Градске општине Медијана. Представе је финансирала СББ Фондација.

Градска општина Медијана и Компанија СББ овом акцијом настављају већ постојећу успешну сарадњу. Подсећамо да смо у сарадњи са овом друштвено одговорном компанијом јесенас поставили мобилијар у парку Чаир на велико задовољство наших најмлађих суграђана.
 

 

close