• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

Дочек Православне Нове године уз „Тропико бенд“, у организацији Градска општине Медијана

Autor:

Градска општина Медијана традиционално организује дочек Православне Нове године у суботу, 13. јануара 2018. године у Парку Светог Саве.

Наступиће један од тренутно најпопуларнијих бендова у Србији- „Тропико бенд“. Концерт почиње у 22 сата и 30 минута и трајаће до 01.00 сат иза поноћи.

 

Нова година по Јулијанском календару у организацији највеће нишке општине биће дочекана уз одбројавање и пратњу ватромета. Апелујемо на посетиоце да не доносе пиротехничка средства, јер ће тиме угрозити своју и безбедност свих учесника и гостију наведеног догађаја.

 

Истог дана, у суботу 13. јануара са почетком у 11.00 сати посетиоци ће моћи да виде сценско-луткарски мјузикл Позоришта лутака у Нишу под називом „Како су постала добра деца“, који прати рођење и развој деце. У наставку, од 13.00 часова биће изведена представа Драмског позоришта „Драгомир Асенов“ –  „Прљаве паре“ из Монтане у Бугарској, која на шаљив начин описује однос према новцу. Ова представа изводи се на бугарском језику.

Представе су део пројекта „Унапређење нематеријалне културне баштине у прекограничном региону“ који Градска општина Медијана реализује у сарадњи са бугарским градом Монтана.

 

Ваша Градска општина Медијана

close
0.22273993492126