• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

„Зимски дани у Медијани 2017, за бебу више“, у Парку Светог Саве окупили више од 1500 деце

Autor:

Манифестација Градске општине Медијана и Комисије за младе и пронаталитетну политику ове општине посвећена најмлађима,  „Зимски дани у Медијани 2017, за бебу више“, у  Парку Светог Саве током три дана трајања окупила је више од 1500 деце.

Деца су се дружила са деда Мразом и њима драгим ликовима из бајки и цртаних филмова. Свако дете које је ових дана дошло у Парк светог Саве добило је на поклон неки слаткиш, сок, али и прилику да своју жељу напише или каже Деда Мразу. Циљ у низу манифестација које током године организује највећа нишка општина је да се деци Ниша и Градске општине Медијана новогодишњи празници учине што радоснијим и родитељима помогне да тих дана њихова деца буду најсрећнија. Комисија за младе и пронаталитетну политику највеће нишке општине 2017. годину посветила је најмлађима, па је и завршила дружењем са њима.

За ову прилику Градска општина Медијана поставила је и украсила кућицу на бини у Парку Светог Саве, у којој је Деда Мраз разговарао са сваким својим гостом. Саонице и ирваси били су незаобилазни део новогодишње чаролије у најлепшем нишком парку, а које је за своје најмлађе суграђане и госте обезбедила Градска општина Медијана.

 

„Зимски дани у Медијани 2017, за бебу више“ трајали су од 28. децембра 2017. године до недеље, 31. децембра. Због великог интересовања најмлађих план је да манифестација постане традиционална.

close
0.22130393981934