• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

Новогодишње дружење за децу у хранитељским породицама

Autor:

Градска општина Медијана и Комисија за младе и пронаталитетну политику ове општине организовали су новогодишње дружење и поделу поклона за 70-оро деце која одрастају у хранитељским породицама на подручју Нишавског управног округа.
Пакетиће је деци уручио председник Градске општине Медијана, Небојша Коцић, подсетивши да су и они обезбеђени из Фонда за хранитељство највеће нишке општине и да је ово четврта у низу акција са Центром за породични смештај и усвојење у Нишу.
Директорка Центра Виолета Благојевић истакла је да је ово први пут откако ова установа ради да једна локална самоуправа толико пажње посвећује деци у хранитељским породицама. Она је захвалила на бризи коју руководство Градске општине Медијана посвећује најмлађима различитих узраста а који захваљујући ангажовању Центра за породични смештај и усвојење и хранитеља, живе попут својих вршњака.
До краја године, у суботу, 30. децембра у Луткарском позоришту у Нишу биће приређена још једна представа за децу хранитеља са поделом новогодишњих пакетића.

close
0.24146604537964