• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

Градска општина Медијана наставља да унапређује квалитет живота грађана у Брзом Броду

Autor:

Градска општина Медијана показује перманентну  бригу о свим својим деловима, па је на дотрајалом терену за мали фудбал у Брзом Броду недавно постављена и вештачка трава. Са грађанима који су тражили његово обнављање терен је обишао председник Градске општине Медијана Небојша Коцић.

-Настављамо да унапређујемо квалитет живота грађана у Брзом Броду, на захтев грађана и нашу иницијативу. Деца на овом терену и њихови осмеси најбоље говоре о томе да радимо за њихову добробит, рекао је председник највеће нишке општине Небојша Коцић и додао:

-Мислим да је сарадња са грађанима Брзог Брода пример грађанске иницијативе на делу и ми у општини смо стварно поносни на ту сарадњу.

Обновили смо спортски терен за мали фудбал на захтев групе грађана овог нишког насеља, на терену који је био пресвучен асфалтом и који је већ био  прилично дотрајао. Постављена је вештачка трава, што целом парку даје посебан изглед и квалитет, додао је Коцић.

Терен је саставни део недавно оформљеног Парка пријатељства, а обнављање игралишта део комуналног опремања Брзог Брода. У плану је постављање је још једног летњиковца, пешачке стазе и прскалица за наводњавање, као и савременог терена за баскет.

close
0.23596000671387