• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

ОБАВЕШТЕЊЕ – „Зимски дани у Медијани 2017, за бебу више“, у организацији Градске општине Медијана

Autor:

Обавештавамо Вас да ће манифестација „Зимски дани у Медијани 2017, за бебу више“, у организацији Градске општине Медијана и Комисије за младе и пронаталитетну политику ове општине бити одржана од четвртка 28. децембра до недеље, 31. децембра 2017. године, у Парку Светог Саве.

Широм света па и на територији Градске општине Медијана, највеће нишке општине, за децу су најрадоснији Новогодишњи празници. Деца се радују зимским чаролијама, снегу, Деда Мразу, ките јелку, очекују пакетиће.Тих дана ми одрасли се трудимо да деци приредимо тренутке које ће памтити и онда када престану да верују у зимску чаролију. Градска општина Медијана жели да помогне родитељима у жељи да тих дана њихова деца буду најсрећнија, а да ове године чаролија буде још већа. Жели да им приреди незаборавне Зимске дане у Медијани.

Деда Мраз неће проћи само саоницама и поделити пакетиће, већ ће на кратко бити гост  Медијане са свим својим другарима. Паркираће своје саонице, раседлаће ирвасе,  и у својој топлој кућици коју је такође донео са собом, дочекивати госте. Деца ће моћи да се друже са четири занимљива вилењака и са њима писати најкреативнија писма Деда Мразу, са увек атрактивним Снешком Олафом који је стигао директно из залеђеног краљевства, играће невероватне занимљиве игре. Ирвас  је припремио мноштво новогодишњих реквизита за фотографисање а „оловним војницима“ ће помагати у фабрици играчака, паковаће, украшавати и радити са њима као да су и сами део ове новогодишње дружине са северног пола.У Лилихип продавници деца ће моћи да преузму бесплатне лилихипе које ће им од балона правити Лилихип девојка. Мноштво новогодишњих медењака  припремила је Колачић девојка. Бака Мразица ће се побринути за то да деца не буду жедна, па је за њих припремила освежење.

Деда Мраз ће бити у својој кућици, дочекивати госте и причати деци Ниша невероватне приче са Северног пола!

 

„Зимски дани у Медијани 2017, за бебу више“ биће одржани по следећој сатници:

 

Четвртак, 28. децембар и петак 29. децембар од 16.00-19.00 сати

Субота, 30. децембар од 11.00 – 16.00 сати

Недеља, 31. децембар од 11.00-15.00 сати.

 

Ваша, ГРАДСКА ОПШТИНА МЕДИЈАНА

close
0.23605513572693