• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

ОДЛАГАЊЕ ОБЕЛЕЖАВАЊА ДАНА ПОРОДИЦЕ

Autor:

Због лоших временских прилика одлаже се за данас најављено обележавање  Светског Дана породице.

Манифестација ће бити одржана у четвртак 17.05.2018.године  од 17 до 18 сати у Парку Светог Саве .

Градска општина Медијана у четвртак 17. маја 2018. године, од 17 до 18 сати у Парку Светог Саве организује дружење за родитеље и децу поводом светског Дана породице.

Обележавањем Међународног дана породице, 17. маја 2018. године, од 17 до 18 сати,  Градска општина Медијана и Комисија за младе и пронаталитетну политику општине, у Парку Светог Саве наставља акцију „Медијана за бебу више“. Предвиђено је такмичење родитеља у брзом простирању веша, па ће награде освојити шест брачних парова - за прва три места у категорији оних који имају девојчице и категорији мама и тата дечака. Најуспешнији у овој необичној дисциплини добиће вредне награде. Биће организоване и игре за децу, узраста до десет година, а којима ће припасти укупно 40 награда. Као и током ранијих манифестација „Медијана за бебу више“ планирано је дружење са аниматорима, у лику „Елзе“, „Шимера“, „Снежане“ и других.

Ово је још једна у низу акција којом највећа нишка општина промовише подизање свести о значају правилне пронаталитетне политике и спровођењу мера на локалном нивоу у складу са политиком државног врха у овој области.

close
0.21523809432983