• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

Састанак Канцеларије за младе Градске општине Медијана, Удружења грађана ПозитивНи, Спортског савезa Града Ниша и спортских клубова

Autor:

Градскa општина Медијана, Канцеларија за младе ове општине и Спортски савез Ниша наступиће заједнички на спортском дану који ће бити одржан у оквиру Фестивала ПозитивНИ, договорено је на састанку са спортским клубовима са територије највеће нишке општине.

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић подржао је идеју о заједничком наступу цивилног сектора, локалне самоуправе и спортиста, нагласивши да се на овај начин постижу ефектнији резултати и даје пример како треба реализовати акције од значаја за цело друштво, посебно младе.

Овај фестивал одржава се четврти пут, а ове године први пут ће у оквиру њега бити организован „природни“ односно спортски дан, рекла је Јелена Рудић из Удружења грађана ПозитивНи.

Идеја спортског дана је промовисање спортског духа, најразноврснијих  спортова и спортских клубова на територији Града Ниша, како бисмо приближили све врсте спортова нашим суграђанима, рекла је координаторка Канцеларије за младе Градске општине  Медијана Маја Живковић. Она је истакла да сваки клуб који учествује у овој манифестацији, треба да организује своје  чланове  како би демонстрирали спорт којим се баве, на интерактиван начин и како би се и посетиоци опробали у томе.

Председник  Спортског савеза Града Ниша Звонимир Станковић подржао је и похвалио идеју о организовању спортског дана као начин да се и млади и старији покрену и учине нешто за своје здравље.

Фестивал траје три дана, а спортски дан је планиран за 3. јун 2018.године од 10.00 до 20.00 сати у парку Чаир.

Градска општина Медијана кроз читав низ манифестација иначе промовише спортски дух и здрав живот, рекао је координатор Канцеларије за младе Градске општине  Медијана Никола Ждраљевић и најавио да ће оваквих и сличних активности бити још.

close
0.2134120464325