• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

Градска општина Медијана за ученике млађих разреда основних школа организује „Игре без граница“

Autor:

У првој недељи јуна, од 4. до 6. јуна 2018. године,  Градска општина Медијана, у сарадњи са Канцеларијом за младе ГО Медијана, организује „Игре без граница“ за ученике млађих разреда, десет основних школа, са своје територије.

Најмлађи основци, њих две стотине, такмичиће се у пет игара: набацивање обручева на чуњеве, полигон спретности, скок у даљ, игра џинова и трка у џаковима.

Поздрављајући директоре и наставнике основних школа, председник Градске општине Медијана Небојша Коцић је истакао да општина много полаже на децу и младе и води бригу о побољшању квалитета њиховог живота. Коцић је подсетио и на награду-Поносну колевку, коју је Градска општина Медијана добила за подстицај наталитета и досадашњу пронаталитетну политику. Ову награду добили смо због помоћи породицама са троје деце у износу од 120 000 динара, поклону од 10 000 динара за свако прворођено дете у недељи, за финансирање вантелесне оплодње за двадесет брачних парова са по 200 000 динара,Картицу за маму и бебу са попустима и многе друге активности које реализујемо, истакао је Коцић.

Саветник председника Градске општине Медијана Данијел Арсенковић је присутнима преставио пројекат Игара без граница, замолио их да припреме тимове, а општина ће са своје стране обезбедити све да  такмичење прође у најбољем реду. Извучени су парови за почетак такмичења, одређене боје дресова и договорени термини. Арсенковић је захвалио директорима и наставницима на подршци и доброј сарадњи коју настављамо и кроз ову манифестацију.

Такође, присутне су поздравили и координатори Канцеларије за младе ГО Медијана, Маја Живковић и Никола Ждраљевић.

Кроз ово такмичење биће настављена и сарадња са Факултетом  спорта и физичке културе чији ће професори и студенти судити такмичења.

Такмичење ће трајати три дана, а бројне вредне и занимљиве награде најбољима би требало да уруче фудбалери Црвене звезде.
 

close
0.26573991775513