• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

Нови мобилијар у Чаирском парку у сарадњи са Компанијом СББ и акција чишћења Ниша

Autor:

Представници Градске општине Медијана и Компаније СББ предали су на коришћење деци Ниша још један мобилијар.

Налази се у Чаирском парку, код чесме Пуж. Највећа нишка општина, као локална заједница већ сарађује са  Компанијом СББ у делу друштвене одговорности. Протеклог викенда спроведена је и велика акција чишћења на подручју највеће нишке општине, почевши од Кеја Кола српских сестара, где се и налази седиште Пословне јединице СББ-а у Нишу.

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић позвао је децу да искористе лепе дане и пробају нове играчке, а грађане да учествују у акцији уређења како би цео Ниш био уреднији и чистији. Коцић је подсетио да је пре два дана највећа нишка општина заједно са Одредом Жандармерије озваничила рад мобилијара на Тргу краља Александра а јуче започела пројекат „Мој друг полицaјац“ са Полицијском управом у Нишу и нишком „Пчелицом“.

По речима директора ПЈ СББ-а у Нишу Саше Стојковића један од циљева рада ове компаније је сарадња са локалном самоуправом а све у правцу квалитетнијег живота грађана. У акцију комуналног уређења Ниша укључено је 60 ученика нишких основних школа како би на лицу места видели проблеме очувања здраве животне средине и сазнали како да их решавају.

close
0.22915387153625