• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

Нови циклус пројекта „Мој друг полицајац“ под покровитељством Градске општине Медијана

Autor:

Нови циклус пројекта „Мој друг полицајац“ почео је у Вртићу „Цврчак“ под покровитељством Градске општине Медијана, а у сарадњи са Полицијском управом у Нишу и Предшколском установом „Пчелица“. Пројекат има за циљ повећање безбедности деце предшколског узраста и упознавање са радом припадника полиције.

- Градска општина Медијана наставља да ради на побољшању образовања најмлађих. Сматрамо да је безбедност деце приоритет и да на на том пољу треба радити од малих ногу  - рекао је председник Градске општине Медијана Небојша Коцић приликом представљања нове фазе и подсетио да је у прошлој години пилот пројекат „Мој друг полицајац“  реализован у свих 10 вртића на подручју ГО Медијана. Ове године је за едукацију предшколаца преко занимљивих брошура и бојанки, највећа нишка општина издвојила 120.000 динара.

Промоцији пројекта присуствовали су и начелник Полицијске управе у Нишу Нинослав Митић и директорка  Предшколске установе „Пчелице“ Светлана Митић са сарадницима.

Деца вртића „Цврчак“ поклонила су данас представу гостима у којој су на занимљив начин показала основна знања из саобраћаја. Малишани су имали прилику да у дворишту Вртића завире у полицијска возила, виде како изгледају њихове униформе и сазнају из прве руке да су полицијаци ту да брину о њима, а што је и циљ наведеног програма едукације.

close
0.24961686134338