• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

Позив друштвено одговорним компанијама и предузетницима да се придруже акцији ГО Медијана – „Медијана за бебу више, попусти за маме-картица Медијане“

Autor:

Градска општина Медијана позива све друштвено одговорне компаније и приватне предузетнике да се придруже акцији „Медијана за бебу вишепопусти за маме-картица Медијане“.

Жеља је да мамама са подручја Градске општине Медијана пружимо могућност попуста приликом куповине и коришћења услуга у продавницима, ресторанима, козметичким и фризерским салонима. Картицу за попуст моћи ће да добију Нишлијке које живе на подручју Градске општине Медијана, а чије бебе још нису напуниле годину дана, колико ће и важити дата картица. Висину попуста као и учесталост коришћења попуста (при свакој куповини, једном месечно или другачије) одредиће сам донатор.

Циљ акције је повећање наталитета на подручју Градске општине Медијана и Града Ниша, већа брига за потомство и подизање друштвене одговорности на виши ниво.

За учешће у акцији „Попусти за маме-картица Медијане“, заинтересоване компаније и приватни предузетници могу се пријавити на телефон: 018 /237-166 и мејлове: gomedijana@medijana.rskitanovic@medijana.rs i biljana@medijana.rs.

Списак фирми које су се придружиле акцији биће објављен на сајту и фејсбук страницама Градске општине Медијана.

close
0.22178983688354