• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

ОБАВЕШТЕЊЕ

Градска општина Медијана објавила је јавни конкурс за доделу новчане помоћи „Света Петка“ за лечење неплодности биомедицински потпомогнутим оплођењем путем вантелесног поступка. Конкурс је објављен  на Сајту Градске општине Медијана, на адреси: http://medijana.rs/pomoczalecenjeneplodnosti. Рок за пријаву кандидата износи 15 дана од дана објављивања Обавештења о Јавном конкурсу у дневном листу „Народне новине“ (10.03.2021.год.). Последњи дан за пријаву на конкурс је 25. март 2021. године.

by

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА

by

Киша одлаже „Зимске дане у Медијани“

Због кише и неповољних временских прилика неће бити другог дана „Зимских дана у Медијани 2020“, који је планиран за данас. Четврта по реду манифестација намењена најмлађима у организацији Градске општине Медијана, одржава се до 30. децембра 2020. године, у времену од 12 до 15 сати, у Светосавском парку у Нишу, у скраћеном обиму и уз поштовање свих епидемиолошких мера услед пандемије Ковида 19.

by

Пројекат

У оквиру Пројекта "Три секунде, цео живот", који реализује Удружење грађана "Смарт група" у сарадњи са Градском општином Медијана, постављена су четири билборда. Циљ је подизање нивоа свести и одговорног понашања у области безбедности у саобраћају, пре свега у Нишу и околини.  Два билборда дочекиваће возаче на улазима у град, а по један на високофреквентним саобраћајницама - Булевару др Зорана Ђинђића и Византијском булевару, у трајању од два месеца.

by

У среду, 25. новембра, у Скупштинској сали ГО Медијана

Јавна расправа о предлогу буџета за 2021. годину

by

Градска општина Медијана добила потврду оправданости и вредности два велика догађаја

Божићно сеоце и Дочек Православне у календару манифестација

by

Почиње ликовна колонија у организацији Градске општине Медијана

Јесење боје Светосавског парка

by

Од петка, 25. септембра у Градској општини Медијана почиње подела  картица „Цена минус за 3+“

Мајке са подручја Градске општине Медијана ће од петка, 25. септембра у овој општини моћи да преузму картице „Цена минус за 3+“ које су намењене породицама са троје и више деце. Картица је именована на мајку и доноси попусте у бројним правним субјектима, о чему се родитељи могу информисати на сајту Покрета за децу три плус из Чачка.  Картице се могу преузети у времену од 7.30 до 15.30. Градска општина Медијана иначе је добитник признања „Поносна колевка“ за мере предузете на подстицању рађања овог удружења и препозната као пета општина у Србији по  издвајањима за пронаталитетну политику.

by

ЈАВНИ ПОЗИВ

Тема: Позив за израду Предлога буџета Градске општине Медијана за 2021. годину

close
0.3003089427948