• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

Децембарска акција добровољног давања крви у Градској општини Медијана

Хуманост и на крају године

by

ОБАВЕШТЕЊЕ – „Зимски дани у Медијани 2017, за бебу више“, у организацији Градске општине Медијана

„Зимски дани у Медијани 2017, за бебу више“

by

Позив друштвено одговорним компанијама и предузетницима да се придруже акцији ГО Медијана – „Медијана за бебу више, попусти за маме-картица Медијане“

Градска општина Медијана позива све друштвено одговорне компаније и приватне предузетнике да се придруже акцији „Медијана за бебу више, попусти за маме-картица Медијане“.

by

ЈАВНА РАСПРАВА О ПРЕДЛОГУ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ГО МЕДИЈАНА ЗА 2018. ГОДИНУ

ГО Медијана организоваће јавну расправу о Предлогу одлуке о буџету ГО Медијана за 2018. годину у среду 13.12.2017. године у великој сали ГО Медијана у улици Париске комуне бб са почетком у 13 сати. Позивају се грађани, удружења и заинтересована стручна јавност да узму учешће у јавној расправи.

by

Посета Одреду Жандармерије у Нишу ученика са подручја Градске општине Медијана – необичан дан са обичним људима

Стотину ученика из основних школа са подручја Градске општине Медијана  данас је посетило нишки Одред Жандармерије. Циљ посете је приближавање ове државне службе грађанима, пре свега најмлађима. Ученици су током посете Жандармерији, између осталог, упознали неке од вештина припадника овог Одреда и у непосредном контакту видели како изгледају тренинзи и припреме једне од најелитнијих јединица Министарства унутрашњих послова Србије.

by

Изабрано ново руководство Градске општине Медијана

Небојша Коцић на челу највеће нишке општине

close
0.2901599407196