• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

Акција за децу са аутизмом Градске општине Медијана и Градског Удружења за помоћ особама са аутизмом у Нишу

У организацији Градске општине Медијана и Комисије за рад са саветима грађана и грађанску иницијативу, као и Удружења за помоћ особама са аутизмом Града Ниша у Основној школи „Ћеле-Кула“ око 50-оро  деце са аутизмом добило је новогодишње пакетиће.

by

„Зимски дани у Медијани 2017, за бебу више“, у Парку Светог Саве окупили више од 1500 деце

Манифестација Градске општине Медијана и Комисије за младе и пронаталитетну политику ове општине посвећена најмлађима,  „Зимски дани у Медијани 2017, за бебу више“, у  Парку Светог Саве током три дана трајања окупила је више од 1500 деце.

by

Почели „Зимски дани у Медијани 2017, за бебу више“, у Парку Светог Саве

Почели су „Зимски дани у Медијани 2017, за бебу више“ у организацији Градске општине Медијана и Комисије за младе и пронаталитетну политику ове општине. Током четири дана трајања деца ће се дружити са деда Мразом и њима драгим ликовима из бајки и цртаних филмова. Градска општина Медијана је за најмлађе обезбедила и мноштво поклона, слаткише, сокове, прилику да своје жеље напишу или кажу Деда Мразу.

by

Новогодишње дружење за децу у хранитељским породицама

Градска општина Медијана и Комисија за младе и пронаталитетну политику ове општине организовали су новогодишње дружење и поделу поклона за 70-оро деце која одрастају у хранитељским породицама на подручју Нишавског управног округа.

by

Новогодишње представе за децу у хранитељским породицама

Деци која одрастају у хранитељским породицама на подручју Нишавског управног округа Градска општина Медијана и Комисија за младе и пронаталитетну политику ове општине поклонили су новогодишњу представу Позоришта лутака у Нишу

by

ЗИМСКИ ДАНИ У МЕДИЈАНИ

ЗИМСКИ ДАНИ У МЕДИЈАНИ

close
0.40534687042236