• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

Новогодишња представа – поклон Градске општине Медијана малишанима вртића „Петар Пан“ у Нишу и деци која се лече на нишким клиникама

Градска општина Медијана поклонила је новогодишњу представу малишанима вртића „Петар Пан“ у Нишу и деци која се лече у нишком Клиничком центру.

by

Рођендан у организацији Градске општине Медијана и Центра за породични смештај и усвојење у Нишу

У организацији Градске општине Медијана, Комисије за младе и пронаталитетну политику ове општине и Центра за породични смештај и усвојење у Нишу приређена је прослава седмог рођендана дечаку из хранитељске породице.

by

Почеле припреме за „Зимске дане у Медијани 2017 – за бебу више“, поставља се кућица за Деда Мраза

Данас је почела монтажа Деда Мразове кућице у Парку Светог Саве у којој ће се деца дружити са њим током манифестације „Зимски дани у Медијани 2017 – за бебу више“, од 28. до 31. децембра, у организацији Градске општине Медијана.

by

Пројекат „Стаза љубави“ Градске општине Медијана овогодишњи је победник 3. Конференције креативних индустрија #KreNi3

Пројекат „Стаза љубави“ предвиђа уређење потеза од Куће за венчања до Саборне цркве у Нишу. Тим састављен од креативних људи а који је представљао Градску општину Медијана, успешно је решио задатак који би у пракси требало да буде реализован кроз модерну форму дизајна и архитектуре. Идеја је Градске општине Медијана да део Епископске улице буде уређен по мери догађаја који се дешавају у непосредној близини нишке Куће за венчања.

by

Пријем за глумца Десимира Станојевића и екипу филма „Живот је мјузикл-Десимир Станојевић Деско“ у Градској општини Медијана

Градска општина Медијана подржаће снимање документарног филма о познатом нишком глумцу и редитељу Десимиру Станојевићу Деску, јер прати живот рођеног Нишлије и снима се и на локацијама које су на подручју највеће нишке општине, рекао је између осталог председник Градске општине Медијана Небојша Коцић на пријему уприличеном за познатог глумца и екипу филма који говори о њему.

by

Посета Одреду Жандармерије у Нишу ученика са подручја Градске општине Медијана – необичан дан са обичним људима

Стотину ученика из основних школа са подручја Градске општине Медијана  данас је посетило нишки Одред Жандармерије. Циљ посете је приближавање ове државне службе грађанима, пре свега најмлађима. Ученици су током посете Жандармерији, између осталог, упознали неке од вештина припадника овог Одреда и у непосредном контакту видели како изгледају тренинзи и припреме једне од најелитнијих јединица Министарства унутрашњих послова Србије.

close