• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

Познати српски глумац посетио Градску општину Медијана

Иван Босиљчић на „Медијана фесту“?

by

Начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски у посети Градској општини Медијана

Прва посета начелнице Округа једној општини

by

Уручене стипендије и награде Фонда „Света Петка“ Градске  општине Медијана

Градска општина  Медијана доделила је тринаести пут стипендије и награде  Фонда „Света Петка“ најбољим студентима и најталентованијим младим људима са теритторије ове највеће нишке општине. Од укупно четрдесет троје пријављених на конкурс за стипендије, комисија је одабрала дванаест  најбољих који ће нардедних дванаест месеци примати стипендије у износу од 11 500 динара.

by

Градску општину Медијана посетио градоначелник Велеса

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић  примио је у званичну посету делегацију Општине Велес из Македоније на челу  са градоначелником  Ацем Коцевским .

by

Пријем за Нишлијку која две године заредом проналази дукат у Чесници

Да није организације Градске општине Медијана на Бадње вече и дељења Чеснице, не би било ни моје среће, каже Нишлијка Стана Павловић, која две године заредом проналази дукат у празничној погачи коју својим суграђанима поклања Градска општина Медијана. Дукат је пронашла ове, али и прошле године.

by

Витез пливања – Никола Ђорђевић! Богојављенско пливање у организацији Градске општине Медијана

Двадесетчетворогодишњи Никола Ђорђевић, студент Електронског факултета у Нишу, витез је  овогодишњег Богајављенског пливања које је дванаести пут одржано у организацији Градске општине Медијана.

close