• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

Витез пливања – Никола Ђорђевић! Богојављенско пливање у организацији Градске општине Медијана

Двадесетчетворогодишњи Никола Ђорђевић, студент Електронског факултета у Нишу, витез је  овогодишњег Богајављенског пливања које је дванаести пут одржано у организацији Градске општине Медијана.

by

Отворени театар, трећи догађај Пројекта „Унапређење нематеријалне културне баштине у прекограничном региону“

Посетиоци Парка Свети Сава у Нишу били су у прилици да у суботу 13. јануара уживо прате две занимљиве позоришне представе „Како су постала добра деца“  Позоришта лутака у Нишу и „Луде паре“ у извођењу Драмског позоришта „Драгомир Асенов“ из Монтане у Бугарској.

by

„Тропико бенд“ загрејао Парк Светог Саве

Ни кошава није спречила да „Тропико бенд“ загреје Парк Светог Саве у Нишу! Управо је почео концерт једног од тренутно најпопуларнијих бендова у Србији, уз чије ће песме Нишлије и гости Ниша ући у Нову, 2018. годину по Јулијанском календару!

by

Дочек Православне Нове године уз „Тропико бенд“, у организацији Градска општине Медијана

Градска општина Медијана традиционално организује дочек Православне Нове године у суботу, 13. јануара 2018. године у Парку Светог Саве.

by

Отворени театар – представе за грађане Ниша у парку Светог Саве 13. јануара 2018.

Грађани Медијане и Ниша моћи ће 13. јануара 2018. да уживају у две позоришне представе које играју Луткарско позориште Ниш и Драмско позориште из Монтане, Бугарска, у парку Светог Саве.

by

Градска општина Медијана и ове године Нишлијама даривала чесницу

Ружица пронашла први дукат

close