• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

Почиње 10.Медијана Фестивал дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу

Стигли су први гости-ученици ОШ“Стеван Сремац“из Сенте

by

Формиран  Клуб мама Градске општине  Медијана

Градска општина Медијана формирала  је Клуб мама , који има за циљ промоцију родитељства и пронаталитетну политику. Клуб ће радити током целе године, у оквиру пронаталитетних мера које је усвојила ГО Медијана и у складу са програмом Комисије за младе и пронаталитетну политику усвојеним на седници Скупштине ГО Медијана. Циљеви су, између осталог, размена искустава, знања и контаката међу мамама, пружање међусобне подршке у одгајању деце.

by

Велико признање  проф.др Жарку Ранковићу председнику Скупштине ГО Медијана

Српска Православна Црква одликовала проф. др Жарка Ранковића

by

Одржан  десети јубиларни  шаховски турнир „Медијана 10“

У Градској општини Медијана одржан је десети јубиларни шаховски турнир „Медијана 10“  на којем је своје знање и умеће показало 26 такмичарки узраста од првог разреда основне школе па до искусних шахисткиња као што су женски велемајстори Сузана Максимовић и Ана Бендераћ и шаховски женски интермајстори Сандра Ђукић и Маја Величковски.

by

Одржана прва Интернационална Балканска олимпијада уметности и игре за Гранд Пехар Медијане 2018.

Прва Интернационална Балканска олимпијада уметности и игре за Гранд Пехар Медијане 2018. оджана је у суботу 3.марта 2018.године у препуној сали Народног позоришта Ниш. Ову прелепу манифестацију организовала је   Балканска Алијанса у сарадњи са Градском општином Медијана,  Светском алијансом за уметност и игру из  Москве уз подршку Факултета уметности Универзитета у Нишу, Друштва српско-руског пријатељства и руских сународника „Наисус“ – Ниш, Међународне омладинске алијансе, Федерације за пријатељство са народима Русије и Фондације ОНД „Славјани“ из Бугарске .

close