• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

Микс рокенрола, поп музике и народњака на Медијанином културном лету 2022.

Ангелина затворила популарни Медијана фест Једна од најпопуларнијих младих поп певачица Анђелина Вујовић са својим бендом, интерпретацијом популарних песама и својим хитовима, на сјајан начин затворила је овогодишње „Медијанино културно лето 2022.“, у организацији Градске општине Медијана. Анђелина је својим песмама Буди у близини, Ко си ти уствари, Пиле моје, Сијам, Чекам те ја, и многим другим песмама, направила сјајну атмосферу и приредила добру забаву посетиоцима Медијаниног културног лета и љубитељима модерног звука.  Претходних вечери, верна публика популарног Медијана феста имала је прилику да ужива слушајући хитове наших познатих извођача, Дејана Цукића, Жељка Васића, Мире Шкорић. Да подсетимо, прва манифестација „Медијанино културно лето“ одржана је 2006. године. Није је било само 2020. године, због актуелне епидемиолошке ситуације изазвaне корона вирусом.

by

Медијанино лето настављено уз хитове Жељка Васића и Мире Шкорић

Ниш певао са Жељком и Миром

by

Почело

Дејан Цукић одушевио верне посетиоце свирком, на "Медијанином културном лету 2022." у организацији Градске општине Медијана, Дејан Цукић је показао зашто се његово име памти, а велики број посетилаца доказао је да, упркос дугом броју година на сцени, песме овог музичара остају непролазне. Ја бих да певам..., Играмо на улици, Заједно, Улица без бројева, што је и назив деветог студијског албума овог српског музичара, а уједно и пети који је снимио са својом пратећом групом Спори ритам бенд, само су неке од песама, у којима је публика на отварању Културног лета у Медијани, могла да ужива. После концерта Дејана Цукића у парку Свети Сава, овогодишњи концерти које највећа нишка општина организује у оквиру „Медијаниног културног лета“ настављају се у среду, 10. августа,  наступом поп певача Жељка Васића и поп-фолк певачице Мире Шкорић. Жељко Васића би на сцени требало да буде од 21 сат до 22.30, док је почетак концерта Мире Шкорић предвиђен за 22.40, и трајаће до поноћи. Медијанино лето затвориће Ангелина Вујовић, у четвртак, 11. августа. Концерт почиње у 21 сат.

by

Акција највеће нишке општине и волонтера поред Нишаве и Габровачке реке

Општина Медијана на захтев грађана уништава амброзију

by

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић разговарао са Нишлијама

О свим проблемима са грађанима

by

ГО Медијана наставила поделу воде

Председник ГО Медијана Небојша Коцић са сарадницима наставио је поделу флашица воде суграђанима у центру Ниша. - Надамо се да смо грађанима који морају да буду напољу по из неког разлога, бар мало олакшали боравак на напољу. Јуче и данас поделили смо 400 флашица воде, сутра ћемо још 200, рекао је Коцић. Воду је обезбедила највећа нишка општина, а пракса поделе Нишлијама током врелих летњих дана, почела је прошле године.

close
0.35984396934509