Завршени Зимски дани у Медијани 2021.

Претпразнична бајка за 1000 деце

Поделом воћа, сокова и пакетића у Светосавском парку, завршени су пети по реду „Зимски дани у Медијани 2021“ у организацији Градске општине Медијана. Око 1000 деце учествовало је на традиционалној манифестацији, а лепо време последњег дана привукло је највећи број малишана.

На платоу испред Храма цара Константина и царице Јелене, у протекла три дана било је деце свих узраста, а друштво су им правили родитељи, баке и деде, наставнице, учитељице. Разноврстан програм на омиљеном месту окупљања малишана, уз музику, игру и омиљене ликове, употпуњен је Вилењаковим радионицама.

Највећу пажњу претходних дана, поред ликова из цртаних филмова, привукао је Деда Мраз, па су и радионице цртања и писања честитки управо њему, најмлађима биле веома занимљиве. Ако је неко дете заборавило да своје жеље упути Деда Мразу, ово је била права прилика да то учини.

Најсрећнијим учесницима данашњег дружења, уручени су пакетићи, док су остали најмлађи становници, кући понели слаткише компаније ИДЕА, који симболизују празнике, као и крофне, које је даривао нишки „Житопек“.