sort proizvodi

Секретар скупштине

СЕКРЕТАР СКУПШТИНЕ

Секретар Скупштине Градске општине се стара о обављању стручних послова у вези са сазивањем и одржавањем седница Градске општине и њених радних тела и руководи административним пословима везаним за њихов рад.
За секретара Скупштине Градске општине се поставља лице са завршеним Правним факултетом, положеним стручним испитом за рад у органима управе и радним искуством од најмање три године.

Функцију секретара Скупштине обавља Владица Маричић.


 

Владица Маричић рођен је 12. марта 1987. године у Нишу где је завршио основну школу и гимназију. Носилац дипломе „Вук Караџић“ и диплома за изузетна достигнућа из математике и хемије у основној школи. Дипломирао на Правном факултету Универзитета у Нишу 23.03.2011. године са просечном оценом 9,45 као Најбољи дипломирани студент у генерацији 2006/2007. Са одликом одбранио мастер рад на тему „Пакт о стабилности и расту, могућности и ограничења“, 12.11.2013. године. Добитник награде Најбољи студент Правног факултета Универзитета у Нишу за 2013. годину, коју Град Ниш додељује на предлог наставно-научног већа факултета. Тренутно докторанд треће године Правног факултета Универзитета у Нишу на правно-пословном модулу. Стицао неформално образовање из области социјалне заштите, јавних политика, права и система високог образовања. Био друштвено ангажован у организацијама цивилног друштва и студентском и ученичком организовању. Током студија више пута биран за представника студената у органима Универзитета у Нишу.

Члан Српске напредне странке од оснивања. Тренутно на функцији члана Градског одбора СНС Ниш. Био одборник Скупштине Града Ниша у мандату од 2012. до 2016. године, кандидат за народног посланика на изборима 2014. године и кандидат за одборника на изборима 2016. године.

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %