sort proizvodi

Актуелно

Волонтери Градске општине Медијана и овог викенда уз пензионере        Подела маски и сутра, позивни центар у суботу ради до 11 сати        ПОДЕЛА НАТРИЈУМ ХИПОХЛОРИТА        Компјутеризована достава намирница и лекова преко позивног центра Медијане, бесплатно пециво из фирме Кики-коре        Позивном центру општине Медијана за 14 дана више од 5000 позива, помоћ мајци са четворомесечном бебом        Волонтери Медијане од данас у препознатљивим прслуцима        Волонтери Градске општине Медијана помогли пензионерима у куповини        Волонтери Медијане сутра деле маске и помажу најстаријим суграђанима        И предстојећег викенда волонтери Медијане на терену и на телефону, број позива и обиђених расте из дана у дан        Још три фиксна броја Општинског центра ГО Медијана, волонтери стигли до чак 126 домаћинстава       

Најновије вести

by

Волонтери Градске општине Медијана и овог викенда уз пензионере

У суботу, 04.04.2020. године, у раним јутарњим часовима, на територији Градске општине Медијана, маркети су поново били отворени за наше најстарије суграђане. На територији највеће нишке општине куповало се у 24 продајних објеката, а пензионери су као и прошлог викенда стрпљиво стајали у колонама и чекали свој ред за куповину. У јутарњој куповини подељено је 5000 маски, уз помоћ младих одговорних волонтера ГО Медијана којих је било нешто више од 80. Волонтери ГО Медијана, испред свих продајних објеката правовремено су поделили заштитне маске и водили рачуна о томе да се држи предвиђено растојање међу купцима у редовима. Како би пензионере подсетили на важне телефоне Контакт центра ГО Медијана, и овог викенда је подељено 3000 флајера са телефонима намењеним за комуникацију са старим и изнемоглим лицима, лицима преко 65 година, као и лицима која имају здравствене проблеме и којима је потребна помоћ, како у виду достављања животних намирница и медикамената, тако и у виду пружања савета лекара.

by

Подела маски и сутра, позивни центар у суботу ради до 11 сати

Волонтери позивног центра ГО Медијана делиће у суботу 04.04.2020. године у времену од 4 до 7 ујутру маске суграђанима старијим од 65 година и помагати им при куповини. Иначе су волонтери највеће нишке општине данас помагали Нишлијама у точењу натријум- хипохлорита за дезинфекцију, у сарадњи са ЈКП Наисус, на четири локације на подручју највеће нишке општине. Због забране кретања која у суботу почиње од 13 сати, позивни центар ГО Медијана тога дана радиће до 11 сати, у недељу контакт центар и служба доставе неће радити. Списак радњи које ће за пензионере бити отворене у суботу можете видети у наставку.

by

ПОДЕЛА НАТРИЈУМ ХИПОХЛОРИТА

Поштовани, У циљу благовременог обавештавања грађана и управника стамбених заједница молимо Вас да објавите информацију која се тиче поделе натријум – хипохлорита за дезинфекцију. Кризни штаб Градске општине Медијана у сарадњи са ЈКП „Наисус“, данас од 11 сати до истека залиха, а најкасније до 16 сати грађанима и управницима стамбених заједница делиће натријум - хипохлорит на четири локације: Темпо - експрес у Дуваништу (преко пута Оптике „Маја“),  Трг краља Александра ( на скретању код ОШ „Радоје Домановић“),  код Ватрогасног дома  (преко пута Дома здравља) и код Градске општине Медијана (Париске комуне бб). Потребно је да грађани са собом понесу канистере, флаше или другу одговорајућу амбалажу.

by

Компјутеризована достава намирница и лекова преко позивног центра Медијане, бесплатно пециво из фирме Кики-коре

Да би што пре дошли до грађана који преко позивног центра Градске општине Медијана траже помоћ у набавци намирница и лекова, највећа нишка општина у потпуности је аутоматизовала примање позива и прослеђивање екипа на терен. Статистички гледано, од 16. марта када је позивни центар почео да ради до пре неки дан када је програм уведен,  ефикасност пружања помоћи грађанима подигнута је за више од 50 одсто.  У првим данима рада центра стизало се на адресе око стотину домаћинстава, тај број се сада креће и до 180 обиђених током дана. Програм је стигао од фирме Фјучерс форт из Ниша, односно нишког Кластера напредних технологија и уступљен на коришћење Градској општини Медијана потпуно бесплатно, уз комплетну подршку стручњака у његовом увођењу.

by

Позивном центру општине Медијана за 14 дана више од 5000 позива, помоћ мајци са четворомесечном бебом

Од понедељка, 16. марта, када је позивни центар Градске општине Медијана почео да ради, до 30. марта,  јавило се 5368  грађана, за доставу намирница, избацивање смећа, пружање информација везаних за социјалне пакете, испоруку пензија, различите врсте помоћи и лекарске савете. Највише позива било је 26. марта – укупно 790. Доста захтева стиже преко званичног општинског мејла, те нам се тако данас обратила мајка четворомесечне бебе, а она и супруг су тренутно без икаквих примања. Њој су одмах однете пелене за бебу, храна, хемија и остало што је у овом тренутку било неопходно. 

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %