Oтворен конкурс за 8.Медијана Balkanrock фестивал 2017

У циљу промовисања рада и ауторског стваралаштва младих бендова Градска општина  Медијана и Удружење грађана Balkanrock расписали су конкурс за учешће неафирмисаних ауторских бендова на осмом Медијана Balkanrock Фестивалу који ће се 17. јуна одржати на амфитеатру на Кеју.

Право учешћа имају сви демо бендови са нишког подручја који немају званична издања  (ту не спадају самостална ЕП  и Демо издања, као ни учешћа на компилацијама). Бендови морају да имају минимум једну ауторску песму снимљену, а од њих се очекује искључиво ауторски репертоар у трајању од 15 минута, који ће извести у афитетеатру на Кеју.

Заинтересовани бендови треба да пошаљу три ауторска снимка (квалитет није битан), као и текстове тих песама и краћу биографију  уз обавезан контакт телефон представника групе на адресу: medijana@balkanrock.com .

Три првопласирана бенда, по оцени стручног жирија и публике, добиће снимање по три нумере у професионалном музичком студију као и један број снимљених дискова. Поред компилацијског диска, првопласирани бенд добиће снимање спота и учествоваће на овогодишњој Зајечарској гитаријади. Бендови које жири одабере да се такмиче на Фестивалу, потписују уговор о сарадњи са Градском општином Медијана.

Конкурс је отворен до 05. јуна 2017. године, а резултати конкурса биће објављени 10. јуна.

Share

Можда Вам се допада и...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *