sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Председник општине Медијана отворио изложбу слика насталих у време „Ковида – 19“

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић отворио је изложбу фотографија под називом „Пандемијски журнал“, насталих у време епидемије узроковане вирусом „Ковид-19“.

by

Одржана осма седница Скупштине Градске општине Медијана

Усвојен шестомесечни извештај о извршењу буџета

by

Еко-едукација за најмлађе Медијанце

Уз подршку Градске општине Медијана, а у организацији удружења грађана "Смарт Асоцијација", успешно је реализован пројекат под називом "Еко едукација". Циљ оваквих пројеката је подизање свести младих о значају заштите и очувања природе. Заштита животне средине, као и однос човека према природи и њеним ресурсима, веома су важне теме са којима би младе требало упознати у што ранијем узрасту. Пројекат је током септембра месеца, спроведен у основној школи "Душан Радовић", где је одржана едукација деце млађих разреда на тему екологије, а потом одржано такмичење у знању и цртању ликовних радова на тему екологије. Најуспешнији појединци добили су вредне награде.

by

Градска општина Медијана прикључила се обележавању Дана српског јединства, слободе и националне заставе

Заставе на згради управе, стамбеним зградама и у Брзом Броду

by

ЈАВНИ ПОЗИВ

Градска општина Медијана позива сва физичка и правна лица са подручја општине да доставе предлоге за израду Предлога буџета Градске општине Медијана за 2022. годину. Предлози се достављају електронским путем на мејл gomedijana@medijana.rs, у штампаном облику (на писарници ГО Медијана, Париске комуне бб, канцеларија број 3) и усменим путем. Рок за доставу предлога је 30. септембар 2021. године. У Нишу, 13. 09. 2021. год.                                    Градска општина Медијана

Претражите вести

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, 18108 Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %