sort proizvodi
news

Председник општине Медијана отворио изложбу слика насталих у време „Ковида – 19“

Autor:

„Пандемијски журнал“ у Обреновићевој улици


Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић отворио је изложбу фотографија под називом „Пандемијски журнал“, насталих у време епидемије узроковане вирусом „Ковид-19“.
-Градска општина Медијана подржава ову поставку, као својеврстан документ о солидарности и времену које историја не памти. На тај начин, пре свега, одајемо огромно  признање свима који су радили у време ванредног стања у кризном штабу највеће нишке општине. Реч је о бројним волонтерима који су свакодневно достављали пакете, храну, лекове најугроженијим суграђанима. Још једном указујемо на храброст лекара Удружења „Актилум“ који су у специјалним оделима ишли код заражених грађана, и без трунке страха опслуживали, помагали и свакодневно давали лекарске савете – подсетио је Коцић, уз напомену да су Медијанини волонтери били од велике помоћи и старијим суграђанима, делећи маске и помажући при куповинама.  
Фотографије из Клиничког центра у Нишу,  Светосавског парка, нишких кафића, тренутке са улица бележили су нишки новинари и фоторепортери Јелена Ђукић Пејић, Саша Ђорђевић и Вања Кесер. Многе од њих обишле су свет, а сада су доступне грађанима у главној градској улици. а Организатор поставке  је Медијски истраживачки центар, уз подршку Градске општине Медијана и Града Ниша. Пролазницима је подељен и Информатор који такође преко фотографија документује рад Градске општине Медијана из времена ванредног стања. 
 

Претражите вести

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, 18108 Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %