sort proizvodi
news

Градска општина Медијана уручила пакетиће дечијим клиникама Клиничког центра у Нишу

Autor:

Поводом Православне нове године председник Градске општине Медијана Небојша Коцић са сарадницима уручио је данас новогодишње пакетиће деци која су смештена на дечијим клиникама Клиничког центра у Нишу, уз поштовање прописаних епидемиолошких мера.   

-Циљ је да се малишанима дочара бар део празничне атмосфере, уз жеље за брзо одрављење и повратак кућама. Највећа нишка општина је у свом раду најпосвећенија деци и младима, па је почетак једне године прилика да на то подсетимо, рекао је Коцић и додао да нас је прошла година научила да је највеће богатство здравље, и да у сваком тренутку морамо водити рачуна да га очувамо, посебно када су деца у питању.

Коцић је рекао да је Градска општина Медијана отворена за све захтеве и потребе клиника на којима се лече деца и да ће традиција посете у време новогодишњих и божићних празника бити настављена.

Због тренутне епидемиолошке ситуације обележавање јануарских празника у организацији нишке Медијане ове је године скромније. Долазак Православне нове године обележен је ватрометом, а током наредне недеље биће организовано пливање за Часни крст, без присуства публике.

Претражите вести

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, 18108 Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %