sort proizvodi
news

Градска општина Медијана добила потврду оправданости и вредности два велика догађаја

Autor:

Медијанино Божићно сеоце и Дочек Православне нове године нашли су се у календару манифестација туристичких организација, чиме је Градска општина Медијана добила потврду оправданости и успешности организације ова два велика догађаја. Неки од параметара за класификацију били су циљ манифестације, континуитет трајања, број учесника и посетилаца, како домаћих тако и страних. Вредновала се и искоришћеност манифестација у циљу промоције културно-историјског наслеђа и природних туристичких ресурса Ниша и околине,  економска исплативост, атрактивност и медијска видљивост, смештај и безбедност учесника и још неколико других важних ставки.

Два велика Медијанина догађаја сврстани су у трећу категорију манифестација уз Нишки Сајам књига, Нисомниу, Интернационалне музичке свечаности, Нишке музичке свечаности – НИМУС, Међународни дечији ФЕСТ Ниш Удружења млади креативци Растемо и Дане туризма у Нишу – Туристичке организације Ниш.

Све категорисане манифестације наћи ће се у календару манифестација туристичких организација, у штампаној и електронској форми.

Претражите вести

Небојша Коцић

Председник Градске општине Медијана

email

Градска општина Медијана

place Париске комуне бб, 18108 Ниш, Србија

local_phone 018/532 - 992 ; 018/532 - 994 ; 018/532 - 995

email gomedijana@medijana.rs

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

​​​​​​​

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %